Udtalelse: Motivation på højt niveau

Da jeg efter ti år på arbejdsmarkedet skulle efteruddannes, var det tydeligt for mig, at jeg manglede vejledning og sparring.

Efter at have kontaktet Georg til en indledende snak, var der ingen tvivl om, at hans ekspertise var, hvad jeg havde brug for. Det blev hurtigt tydeligt, at Georg er enormt grundig og engageret i sin vejledning og tilbagemelding. Han formår, på fantastisk vis, at sætte sig meget grundigt ind i mit stof og viste hele tiden en oprigtig interesse i mit stof. Efter hver vejledende samtale, følte jeg mig opløftet og beriget af de utrolig nuancerede og dybe samtaler – og fyldt med mod på at arbejde videre med opgaven.

Jeg havde brug for vejledning til min skriftlig opgave, men det viste sig, at jeg også fik stor gavn og glæde af Georgs vejledning i forbindelse med min mundtlige eksamen.

Da jeg skulle i gang med et diplommodul mere, var der ingen tvivl om, at Georg skulle vejlede mig igen. Og næste gang håber jeg at kunne gøre brug af og motiveres af Georgs præcise og kyndige vejledning igen.

Charlotte Rugbjerg
Lærer