Om Georg Adamsen, Opgavedoktor

Hvem er Georg Adamsen, og hvorfor hedder virksomheden Opgavedoktor?

Jeg kan finde ud af, hvorfor skoen trykker

En læge, populært kaldet doktor, diagnosticerer, behandler, attesterer og henviser. Og vejleder, for forebyggelse er bedre end behandling. En doktor skal lytte og undersøge, så han kan finde ud af, hvad der er galt. Han gør brug af sin viden, sine metoder og først og fremmest en måde at tænke på, som man kalder klinisk ræsonnement.

Går det skidt med din opgave, eller vil du gerne, det gik (endnu) bedre, så aftal en tid, så jeg kan kigge på din opgaveskrivning, finde ud af, hvad du kan gøre bedre, så du når dit mål. Lige som at gå til læge eller psykolog, for den sags skyld.

Måske har du brug for en henvisning til andre fagfolk, men mange kan komme videre med opgaven ved at tale med et menneske, der har forstand på opgaveskrivning.

Ring til Georg Adamsen
på 40 58 80 45 eller send en e-mail til georg@nullopgavedoktor.dk

Jeg har selv (haft) skoene på

Min side hedder også Opgavedoktor, fordi jeg er doktor på en anden måde. I 2002 erhvervede jeg mig en doktorgrad i teologi ved bl.a. at skrive en afhandling på et højt internationalt niveau og gennemføre en forskeruddannelse i Norge. Jeg har i årenes løb skrevet i mange genrer (se illustration).

Georg Adamsen har mange erfaringer med opgaver og opgavevejledning på alle niveauer af akademisk skrivningJeg har gennem årene deltaget i mange seminarer, hvor vi på forhånd har læst et kapitel eller nogle sider af en opgave. Målet er altid at hjælpe opgaveskriveren fremad. Det kræver viden om teori og metode, men først og fremmest er det vigtigt med en god indfølingsevne, så kritikken ikke tager modet fra opgaveskriveren, men hjælper fremad.

Referater af faglitteratur, boganmeldelser, specialer, doktorafhandling, oversigtsartikler, videnskabelige artikler, populærvidenskabelige artikler, debatartikler, kompendier, lærebøger og kommentarer. Jeg har også lavet fotoreportager og skrevet reportager og interviews. Jeg har altså en bred erfaring med at skrive i mange genrer og sværhedsgrader.

Kontakt Georg Adamsen

Ring på 40 58 80 45 eller eller send en e-mail til georg@nullopgavedoktor.dk